BHJ Coatings profil

Bechmann

Vi servicerer på land og i vand!

BHJ Coating blev grundlagt i 2005 af Bo Houtved Jensen. Efter mange års erfaring som maler på Nordsøen og på land, kom lysten til at opstarte sin egen virksomhed. Med ønske om at give en fleksibel service og udføre kvalitetsfyldt arbejde servicerer vi i dag over hele Danmark for både mindre og større virksomheder.

Vi udfører skibsmaling, industrimaling samt maling af værfter. Derudover kan du også leje vores mandskab on- og offshore, hvor vi som supervisor kan koordinere hele dit projekt og sørge for, at alle overfladebehandlerne udfører arbejdet korrekt og inden for tidsfristen. 

Du er i fokus hos os

Vi er din lokale maler i Frederikshavn, Hirtshals og omegn, og uanset hvilken opgave du skal have udført, så udfører vi alt arbejde ud fra dine ønsker og behov. Vores mission er at udføre alle opgaver så du som kunde er tilfreds, og at arbejdet er udført i høj kvalitet. Samarbejdet mellem dig som kunde og os er altid i fokus, hvilket har betydet, at vi siden vores grundlæggelse har opbygget en stor base af loyale kunder.

Malerarbejde i høj kvalitet

Du kan altid forvente arbejdet udført i høj kvalitet hos os samt en grundig rådgivning. Ønsker du faglig kompetence til at vejlede dig inden for dit projekt, så kommer vi gerne ud og rådgiver dig. Herved kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til din opgave.

Vi har kontor og værksted i Hirtshals i Nordjylland, men servicerer gerne over hele Danmark. 

B.H.J Coating

Tlf:       21 69 03 30
Email:     bhj66@live.dk
Kontoret:info@bhjcoating.dk
CVR:           29700184