Industrimaling i Fredeikshavn, Hirtshals og omegn

Industrimaling i FrederikshavnI forbindelse med industriopgaver, kan vi udføre en bred vifte af maleropgaver. Dette kan variere fra helt store til mindre maskiner og udstyr. Eksempler på arbejdsopgaver inden for industrimaling vi har udført er vindmøller, broer og kraner. Du kan se meget mere om vores tidligere arbejdsopgaver her.

Ved mindre maskindele har vi et tilhørende sprøjteværksted, hvor vi maler hurtigt med et flot finish. Ellers udfører vi alt industrimalingen ude hos dig. Vi sikrer os selvfølgelig, at vi efterlader stedet, som det så ud ved vores ankomst.

Godt forarbejde er vigtigt for industrimaling

Der er flere ting der spiller ind i forbindelse med klargøringen af vores malerarbejde. Det er blandt andet vigtigt at overfladen er rengjort og klar til at få et nyt lag maling. Her tager vi flere forskellige metoder i brug blandt andet sandblæsning, højtryksrensning og mekanisk rensning. Med en klargjort overflade, kan du få den optimale overfladebehandling, som giver den bedst tænkelige beskyttelse mod varme, rust og algeangreb.

Ved større opgaver inden for industrimaling, kan du hyre os til at supervise dit projekt. Her styrer vi som projektleder, så du er sikret at arbejdet er udført til tiden, inden for budgettet og at kvaliteten af arbejdet er i top.

Kontakt os for industrimaling

Står du og mangler malere, der har forstand på industrimaling? kontakt BHJ Coating på telefon <a href="tel:21 69 03 30">21 69 03 30</a> - VI er  altid klar til, at udføre det arbejde du ønsker. Vi har tidligere udført arbejde i bl.a. Frederikshavn, og yder gerne landsdækkende service, men har hovedsæde i Hirtshals i Nordjylland.

Husk, vi udfører også gerne skibsmaling.

B.H.J Coating

Tlf:       21 69 03 30
Butikken:    98 96 00 01 
Email:     bhj66@live.dk
Kontoret:info@bhjcoating.dk
CVR:           29700184

B.H.J Butikken

Nordvestkajen 35
9850 Hirtshals

Ønsker du at se vores udvalg på hylderne? Kan du kontakte os på telefon +45 21 69 03 30