Skibsmaling i Frederikshavn, Hirtshals og omegn

Malet skibHos BHJ Coating har vi gennem årene udført en lang række vedligeholdelsesopgaver i form af skibsmaling for mange af vores kunder. Både mindre og større maleropgaver er velkomne hos os, vores opgaver spænder derfor fra maling af mindre lystbåde, trækuttere til større stålskibe.

Skibsmaling kræver en god overfladebehandling

Inden vi igangsætter malingen af skibet, er det vigtigt, at skibet er rengjort og sandblæst inden. Hertil har vi det nyeste udstyr i form af højtryksrenser samt mekanisk udstyr til rengøring, så du er sikret den bedste behandling.

Vores maler bruger kun de bedste produkter, så vi kan stå inden for det færdige resultat. De malerproducenter, vi bruger, er Jotun og Sigma. Vi rådgiver gerne dig om, hvilken malertype der egner sig bedst til dit skib. Vi sælger desuden skibsmaling og sæbeprodukter fra vores butik i Hirtshals. 

Vi står til rådighed for dig

Har du spørgsmål til udførelsen af vores arbejdsopgaver, er du altid velkommen til at kontakte os. Inden vi påbegynder arbejdet for dig, sikrer vi os altid, at du er velinformeret, så der ikke opstår frustrationer eller overraskelser undervejs.

Vi har kontor og værksted i Hirtshals i Nordjylland, hvor vi hjælper de lokale fiskere med at give deres skibe en god overfladebehandling. Vi har også arbejdet med skibsmaling i bl.a. Frederikshavn samt andre steder i Nordjylland, og vi servicerer gerne i resten af Danmark.

Husk, vi udfører også gerne industrimaling for dig.

B.H.J Coating

Tlf:       21 69 03 30
Email:     bhj66@live.dk
Kontoret:info@bhjcoating.dk
CVR:           29700184